21 Eki 2015

Bir Milyonerin İlk Aşkı ( A first millionaire love ) Konusu


Tür: Dram-Romantik
Yönetmen: Kim Tae-gyun
 Oyuncular: Bin Hyeon,Do-hyeon lee,Yong-joon Cho
Senaryo: Kin Tae-gyun
Yapımcı: Lee joo-ick
Süre: 2 saat 12 dk
Ben film önerisi yaparım da ağlatmadan bırakır mıyım sizce ben çok önce izlemiştim ama yazmadığımı farkedip kendime kızdım hemen yazmak istedim umarım konusu sizide kendine çeker çokta anlatmak istemedim büyüsü bozulmasın sadece izleyin derim unutulmaz bir film.
 Türk versiyonu da var ismi 'Senden bana kalan' henüz izlemedim ama izleyince mutlaka paylaşırım izleyen varsa öneri kabul edilirr :)  


KONUSU
 Büyük bir mirasın tek varisi,18 yaşına bastığında her şeyin sahibi olacağını düşünen ve hayatı istediği gibi yaşayan , Her şeyi parayla halleden ve parayla sahip olacağını düşünen biri Kang Jae-kyung.

Ama hiçbirşey düşündüğü gibi gitmiyor.18 yaşına bastığının ertesi günü büyük babasının vasiyetnamesiyle hayatı bir anda değişiyor.Büyük babasının vasiyetnamesindeki maddeleri erine getirmezse mirasın sadece binde birini alıp gerisinin hayır kurumlarına bağışlanacağını öğreniyor.               

   Vasiyetnameye göre; varis GangWondo’daki Boram Lisesi’ne nakledilecek ve bir yıl sonra mezun olacaktır.Bu süre tüm varlıklardan mahrum olacaktır. 
Kang Jae-kyung mirasa sahip olmak için vasiyetnamede yazan Kore’nin uzak taşralarından Boram’a otobüsle uzun bir yolculuk yapar.



 İlk başlarda eski alışkanlıklarını devam ettirmek istese de Boram kasabasında geçireceği bir yıl, Kang Jae-kyung’un mirasa uzandığı değil geçmişine, hatıralarına, aşkına ve çocukluğuna uzandığı bir yıl olacaktır...

( Konu www.yeppudaa.com 'dan alıntıdır ) 


4 yorum:

  1. ay bunu görünce yazamadan edemedim benim en sevdiğim filmdir kendisi hatta resmen izlerken ağadığım nadir filmlerdendir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım benim içinde enler arasında :)

      Sil
  2. İzlemeye değer görünüyor

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...