12 Ağu 2015

Healer ( 힐러 ) Konusu


Adı : Healer 힐러
Tür  : Romantik, Aksiyon
Bölüm sayısı : 20
Yapım Yılı : 2014-2015



OYUNCULAR
Ji Chang Wook - Seo Jung Hoo
Park Min Young - Chae Young Shin
Yoo Ji Tae - Kim Moon Ho

Kim Mi Kyung - Jo Min Ja
Park Sang Won - Kim Moon Sik (Moon-Ho'nun büyük abisi)
Park Sang Myeon - Chae Chi Soo (Young-Shin'in üvey babası)
Woo Hee Jin - Kang Min Jae (Haber başkanı)
Do Ji Won - Choi Myung-Hee
Oh Gwang Rok - Ki Young Jae
Oh Jong Hyuk - Oh Gil Han






Konusu : 


jung hoo  "Healer" Gece kuryesi küçükken babasını kaybetmiş ve annesi evlendiği için onu bırakmış. ustası onu yanına alarak yetiştirip iş vermiş jung hoo bu işi yaparken tek bir amacı var istediği adayı satın alarak herkesten uzak bi yaşam sürmek. O daha önce arkadaş bile edinmemiş kimseyle duygularını paylaşmayan bir yapıya sahip.





Young Shin internet gazeteciliği yapan şirkette muhabirdir. küçükken ailesi tarafında terk edilir ve üvey babası onu bulur ve yetiştirir geçmişi çok yaralıdır ama o bunları kapamak için hep gülümseyen ve pozitif birisi. sadece geçirdiği bi tranva sonucu çok strese girdiği ve korktuğunda kısa süreli nefes alamaz. 










Kim Moon Ho :  jung hoo ve Young Shin in geçmişleriyle alakalıdır ve abisinin işlediği bi suçtan dolayı vicdan azabı duyarak herşeyi açığa çıkartmak için uğraşan çok ünlü bir gazeteci




  







Jo Min Ja yani ajumma jung hoo nun bi nevi patronu ona işinde yardımcı olan evinden hiç çıkmayan ve tambir bilgisayar hackeri ajumması. oda hep yanlarında olarak onlara yardımcı olacak.






jung hoo Birgün bir iş alır ve bu iş sürekli farklı talimatlarla devam eder iş ise Young Shin'den DNA örneği alması ile başlar daha sonrasında onu tanıması ve koruması istenir. Bu görevleri yerine getirirken Young Shin' de kendi geçmişinden izler görür ve bulmaya çalışırken kızımızın yanında kimliğini gizleyerek muhabir olarak çalışmaya başlar.













Young Shin işinde başarılı olmak için çaba sarfederken healer'ın kim olduğunu bulup örnek aldığı moon ho gibi iyi bir muhabir olmak ister. haber yapmak için gittikleri yerde herhangi bi sorun olursa jung hoo healer olarak gelir ve young shin'i kurtarır ona sürekli yardım ederken young shin onun iyi birisi olduğunu düşünüp hiç görmediği halde ona aşık olur.



                              















Young Shin herşeyden habersiz yanında kimliğini gizleyerek çalışan healer'a onu sevdiğini anlatır ve tanıdıkça jung hoo da onu sevecek :) 



Dizi bu şekilde devam ederken ortaya farklı gerçekler çıkmaya başlar ve ikisinin babalarının arkadaş olduğu, çocukken tanıştıkları ve ailelerinin öldürülmesinde bi bağ olduğu ortaya çıkar ve birileri Young Shin'in babasının ölümüne jung hoo ' nun babasının sebep olduğunu söyler jung hoo buna inanmaz ve herşeyi açığa çıkartmak için kızımız, önceden herşeye tanık olmuş moon ho ve deli ajumma ile gerçekleri bulmak için uğraşacakalrdır. 





Diziyi şimdi bitirdim ve çok beğendim kesinlikle her türk kızı izleyip hayatına küsmeli :)dizi benim piskolojimi bozdu artık hayır yani bu kore erkekleri neden böyle bizi tamamen dış dünyadan soyutlanmış depresif biri  yapma çabaları resmen :) 










4 yorum:

  1. Bayıla bayıla izlemiştim çok güzeldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benim en sevdiğim diziler arasındadır :)

      Sil
  2. Oww en tatlı çiftlerdenn! Gerçekten müthiş bir diziydi. JCW❤︎
    2015'İN BESTLERİNDEN!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynenn canım özellikle ji chang wook beni benden aldı dizi boyunca :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...