14 Ağu 2015

Müzik ve Sevgilim Konusu


Yapım: 2008 - Güney Kore 
Tür: Dram, Gençlik, Müzikal, Romantik 
Süre: 1 saat 45 dk.  

OYUNCULAR

Jang Keun suk 
Ye-ryeon Cha 
Ee-cheol Jeong 
Eun-kyeong Na 
Hye-ok

Jung-won parkta animatörlük yaparken Eun-gyu orda oturur ve onunla dalga geçer buna sinirlenen jung won Eun gyu'nun üzerine soda döker ve tartışırlar. akşam eve dönen jung won ailesinden gizli çalışır ve gece tam kaçarken Eun gyu'nun yan komşualrı olduğunu görür ve 1 hafta gitarını taşımazsa ailesine söyleyeceği için tehdit eder ve kabul etmek zorunda kalır.



Eun gyu bir müzik grubunun vokalisti'dir  bu sırada birbirlerinden hoşlanmaya başlarlar kızımızda müzik yaptıkları yere gider ve orda çok uzun senelerdir arkadaş olduğu ama ailesinin vur kaç olayını polise söylediği için araları bozuk olan arkadaşı Hee-won' u görür ve onun tarafından sürekli dayak yemektedir.


Eun gyu ile yakınlaşan Jung-won sevgili olurlar ancak Hee-won buna karşı gelir ve bi şekilde tehdit ederek onları ayırır Eun gyu ise bu ayrılıktan sonra akza geçirerek hafızasını kaybeder jung won bunu öğrendikten sonra herşeye rağmen Eun gyu ile olur ve hafızasını hatırlaması için yardımcı olur ve Hee-won da onları ayıramayacağını anlayınca yardım eder.


Eski yapım filmleri aslında pek izlemem ama bu filmin konusu beni kendine çekmişti izledim ve kesinlikle pişman olmadım çok güzel ve anlamlı bi film umarım sizde beğenirsiniz şimdiden iyi seyirlerr :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...