25 Tem 2015

Ramaiya Vastavaiya 2013 Konusu



Filmin konusu: Aile,dram ve romantik

Yapım Yılı: 2013 Filmi


IMDB Puanı: 5.4/10

Oyuncular : Girish kumar, Shruti haasan, Sonu sood, Randhir kapoor

Konusu : 




Ram başına buyruk şımarık bir zengin çocuğudur. Kuzeninin düğünü için hindistana gider ve kuzeninin en yakın arkadaşı sona ile tanışır.
Sona ram'ın tanıdığı kızların aksine iyi kalpli çekingen köy kızıdır ve ona yüz vermez ram'ın ilgisini çeker ve takıntısı zamanla vazgeçilmez aşka dönüşür. Herşey düzelmiş derken ram'ın ailesi karşı çıkar ve sona'nın hayattaki tek ailesi olan abisi gelir kardeşini götürür aşkından vaz geçmeyen ram peşlerinden gider ve abisi ile bi anlaşma yapar eğer köylerinde yaşayıp onun verdiği tarlayı eker hasat olursa sonayla evlenmesine izin verecektir. Ram aşkı için bambaşka bi hayatta yaşam mücadelesi verecektir.






Bizim şımarık ram aşkı için öyle şeyler yapacakki etraftaki sevgililerden soğuyacaksınız :) Bana göre ram bizim alman çocukları gibi zaten hintliyede benzemiyo kendisi ve fazlasıyla çocuksu ikiside. çok güzel diyemem ama izlenilebilir bi hint filmi çok samimi ve sıcak :)







Ramaiya vastavaiya song :







2 yorum:

  1. Bu filmin orjinali aslında nuvvostanante nenoddantana herseyiyle senaryosu aynısı orjinalini izlemenizi tavsiye ederim 2005 yapimi biraz eski ama daha güzel olduğunu söyleyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç duymamıştım canım kesinlikle bakıcam saoll :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...