5 Tem 2015

my girlfriend is a gumiho Konusu



My girlfriend is a gumiho İzlerken ağlamaktan öldüğüm bir dizi diyebilirim komedi dram türünde oskara doğru koşmuş resmen çok beğenerek izledim ve her defasında  


''nomu nomu nomu chuaa ''demekten kendimi alamadım. Ramazanda ne yapsamda vakit geçse derken keşfettim ve en kötüsü gumiho öyle bi boğazına düşkün ki o etleri götürürken ben ölü haliydim :) cha tae woong'a gelecek olursak oda çok tatlı izlerken yanaklarını sıkmak isteyeceksiniz :) 






Oyuncular
Lee Seung Ki - Cha Tae Woong
Shin Min Ah - Gumiho
No Min Woo - Park Dong Joo
Park Soo Jin - Eun Hye In
Sung Dong Il - Ban Doo Hong
Hyo Min - Ban Seon Nyun
Byun Hee Bong - (Dae Woong'nun büyükbabası)
Yoon Yoo Sun - Cha Min Sook (Dae Woong'nun halası) 




                    My girlfriend is a gumiho Genel konusu 


Dizimiz tarihi bir eserden kaçan gumiho'nun insan olma isteği üzerine başlar.
Mi ho, 500 yıldır hapis kaldığı tapınaktan kurtulmayı beklerken Gumihomuzun kurtarıcısı Dae Woong gelir ve şans eseri Gumiho'yu kurtarır. Gumihoyu gören dae woong kaçmaya çalışırken yokuştan düşer ve büyük hasar alır. Kızımız onu kurtaran prensini tabikide ölüme terk etmez ve ona enerji veren gumiho boncuğunu verir. 



İlk başlarda woong kaçsada sonradan boncuğu taşıdığını ve onsuz öleceğini öğrenir. Gumiho'yla beraber yaşamak zorunda kalan Dae Woong, Mi Ho'yla birlikte gittiği aksiyon okulunun deposuna taşınırlar. Ama Dae Woong, noonası olarak bildiğimiz Eun Hye In'dan hoşlanmaktadır ve gumiho'yu ondan uzak tutma çabaları boşa çıkmıştır Her ne kadar istemesede daha sonrasında hoşlanmaya başlayınca çok iyi arkadaş olurlar :)



 Eun Hye In' se baktı oğlan gidiyo tabiki boş durmayacak ve gumiho ya yapmadığı kalmayacak ama gumihoda hani o ezik baş rollerden değil sonuna kadar aşkının peşinden gidecek ve artık arkadaşlıkta aşka dönüşecek


 bunlar olurken Dong Ju gumihoyu görüyo ve peşine düşüyo kendisi avcıdır dae woong boncuğunu 100 gün boyunca taşırsa kızımız yavaş yavaş kuyruklarını kaybederek ölücek ve sonunda insan olcak. Tabii insan olurken dae woong'un öleceğini bilmediği için ölümüne kandırılıyo kendisi Dae woong'ta boncuksuz aksiyon filmi çekemeyeceğini öğreniyo bundan dolayı o da kabul ediyo ve bu 2'si iyice birleşiyo



Daha sonra öğretmen bunları ayırmak için dae woong'a her şeyi anlatıyo ve eğer gumiho'nun yanında kalmaya devam ederse mi ho'nun öleceğini sölüyo. sonra dae woong kızı kendinden uzaklaştırmak için kıza kötü davranıyo ve kızı öğretmene bırakıp film çekimleri için yurtdışına gidiyo.  







Geldiğinde ise gerçeği öğreniyo gumiho hala kuyruklarını kaybetmeye devam ediyo ve gücü azalıyo sonrasında gumigoyu avcıdan alıyo ama ne fayda durumunda herhangi bi değişiklik yok ve soon bölüm anlatmayım izleynde görün deyim canlar ama son bölümde ağlamamak elde değil o nasıl bi bakma sevme şeklidir hatırladıkça kötü oluyorumm :) 













Vee unutulmaz ' hoi hoi ' 

Dizinin güzel olduğu gibi çok beğendiğim ostlarıda vardıı eminim sizde beğeneceksiniz :)

      My girlfriend is a gumiho  :  Fox Rain



my girlfriend is a gumiho : I Love You From Now On 



my girlfriend is a gumiho :  Losing My Mind 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...