12 Tem 2015

kill me heal me konusu



Karakterler

Ji Sung dizide, varlıklı bir aileye sahip zengin bir işadamı olan Cha Do-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, çocukluğunda geçirdiği bir travma sonucunda , Dissosiyatif kimlik bozukluğu hastalığından muzdarip olur ve kendi öz kişiliği de dahil 7 farklı kişiliğe sahiptir 


kişilikleri : 




Cha Do-Hyun : Asıl kişiliğimiz  küçükken başından geçen trajik olaylar sonucu Dissosiyatif kimlik bozukluğu hastalığı vardır. bana göre tüm kişiliklerin yarattığı sorunları çözer ve herzaman mahçup duruşu vardır.









Shin Se-Gigeçmişte yaşadığı tüm acı hatıraları içinde tutan yüzüdür . Her şeyden haberdar olduğu için duygusuz bir canavara dönüşmüştür. böyle bi insan yok yani uçlardan uçlara o kadar sertken kızımızı görünce onla oynamak ister ne derse hemen yapan küçük bi çocuk gibi ve çok yakışıklı o haraketler bakışlar bu kadar olur :)








Perry Park : Babasıyla çocukluğunda konuştukları ve almaya söz verdiği tekneye vereceği addır. Babasını seven bir çocuğu temsil ediyordur. Aynı zamanda bomba yapımında uzman biridir










Ahn Yo-Sub : 17 yaşında intihara meyilli bir liselidir yaşama sevinci olmayan ve asosyal tarafıdır  Ahn Yo Na adında birde ikizi var.








Ahn Yo-Na : Vee benim zevk alarak izlediğim çokk sevdiğim karakter :  oppa düşkünü bir ergendir. Karakterler içinde en zoru o dur. Hiç laf dinlemez Kafasına estiğini yapar :)














Nana : Nana karakteri biliniyordur ama hiç ortaya çıkmamıştır. Nedeni ise oyuncak ayı olması genelde nanadan hemen sonra ahn yo-na gelir










Bay x : en sonlarda oluşacak olan karakter tüm karakterlerin birleşiminde yardımcı olacak




Hwang Jung-Eum dizide, psikiyatri kliniğinde ilk yılında olan Oh Ri-Jin karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri parlak bir kişiliğe sahiptir ama aynı zamanda manik depresiftir (Hastanın duygu durumu aniden yükselir, ya çok neşeli olur ya da tam aksine çok üzgün ve ümitsiz kalır.) Cha Do-Hyun 'un iyileşmesine yardımcı olur ve daha sonra onun kişiliklerinden birine aşık olur.


Park Seo-Joon dizide, Oh Ri-Jin'in ikiz kardeşi olan Oh Ri-On karakterini canlandırmaktadır.  Onun karakteri, yazdığı kitaplar ile en çok satılanlar listesine girmiş bir gizem romanı yazarıdır. O kitap yazarken gerçek kimliğini saklayarak Omega adını kullanır. vee ahn yo-na mızın biricik oppasıdır :)





Genel konusu

Bütün bu karakterlerin oluşumu Oh Ri-Jin ismindeki kız yüzündendir. Cha Do Hyun'un üvey annesinin kızıdır. Babası kendi çocuğu olmadığı için ona karşı şiddet uyguluyordur. Cha Do Hyun ne zaman hata yapsa ona kızıp vurmak yerine Oh Ri-Jin'i cezalandırıyordur. Babasının yaptıkları dayanılamaz safhaya gelince Cha Do Hyun'un Shin Se Gi karakteri ortaya çıkar. İlk defa 7 yaşındayken. Daha sonra da diğer karakterler onu takip eder.


Oh Ri-Jin' ise Geçmişinde yaşadığı travmaları hatırlamıyordur. Shin Se Gi'nin onu bulması sonucu olaylar gelişir  Cha Do Hyun ile karşılaştıktan sonra yavaş yavaş hatırlamaya başlayacaktır. Yurt dışında okuyup tedavi olurken Çoğu kişinin en fazla sevdiği karakter olan Shin Se Gi sayesinde Kore'ye geri dönmüştür. 






Oh Ri-Jin'in baş belası hastası onu yakalamaya çalışırken se gi ile karşılaşır ama bu kıza bitiyorum hep yan rollerde ama çok komik :) 




Shin Se Gi oh ri jin' i bulduktan sonra  cha do hyun'un kendisini öldürmek istemesinden korkar




kişilik bozukluğunu bilmeden önce Shin Se Gi kızımıza kendini hatırlatmaya çalışır ve etkileme çabaları süperdi :) 






Vee dizide benim aşık olduğum karakter Ahn Yo-Na her defasında  gülmekten öldürdü beni :) 











oppasını ilk gördüğü an 











Ahn Yo-Sub kendini tam öldürecekken kurtardığı sahne çok beğendiklerimden birisiydi. 










VE sonunda beklenen büyük buluşma 


kill me heal me ' ost ları : 











2 yorum:

  1. 2015İN EN İYİLERİNDEN BİRİ DAHA! Gerçek şu ki başta hiç ısınamamıştım bu diziye. Fakat sonra işin içine se gi ve yo na girde. Do hyun da fena olmayınca hemencicik bitirdim.(hepsi aynı kişi ama neyse-.-) Cidden güzel bir diziydi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yo na geldikten sonra full sardır izle yaptım o karaktere bayılmıştım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...