11 Tem 2015

falling for innocence konusu


Son zamanlarda izlediğim en güzel dizi diyebilirim min ho'nun oyunculuğu haraketleri dizinin konusunun akıcı olması hepsi beni benden aldı çok tatlılar kesinlkle her korecanın izlemesi gereken bi film 




KARAKTERLER



Jung Kyung Ho(Kang Min Ho)


Min ho  geçmişte  yaşadıklarından dolayı soğuk, kaba bir adama dönüşmüştür.Babası büyük bir şirketin sahibidir ve o öldükten sonra amcası da bundan istifade ederek şirketi ele geçirmiştir. Annesi de tüm olanlara dayanamayarak intihar eder. O yüzden Min Ho büyüdükce insanları umursamayan, hiç bir şeye inanmayan, sadece para ve amcasından şirketi almak uğruna yaşıyan biri olmuştur. Kalp nakli ameliyatı geçirdikden sonra ise kişiliği tamamen değişir.

Kim So Yeon (Kim Soon Jung)

                                                                Soon Jung Min Ho'nun amcasının şirketinde sekreter olarak çalışıyor. Ve işinde oldukca ciddiyeti seven biri. Min Ho amcasıyla toplantıya geldiğinde Kim Soong ile karşılaşır. ve onuda babasının yaptıkları yüzünden suçlar Soon Jung  Dong Wook isimli dedektivle nişanlıdır Ancak Dong Wook bir davayı araştırırken öldürülür ve onun kalbi Min Ho'ya nakil olunur.
Yoon Hyeon Min (Joon Hee)

                                                    Soong Jung ile 20 yıllık arkadaşlıkları var ve aynı yerde çalışıyorlar. Soong Jung'a göstermese de gizliden-gizliye ona aşık. Dong wook öldükden sonra bir şansı olması için çabalar Kim Soon Jung'ya aşıktır


Lee Si Eon ( Tinker Bell )
                                                                                                                                                                                                                          Kendisi Min Ho'nun sekreteridir. Ama bence sekreterden daha çok arkadaş gibiler :)  wendy'mizin aşkı olacaktır kendisi 
Eun Ji Jo : kısaca wendy'miz :) 

                                                                    Wendy Dong Wook'un iş arkadaşı. Dong Wook öldükten sonra onun katilini bulmak için araştırma yapar ve hiç bırakmaz 








KONUSU



Jung Kyung Ho amcasından babasının intikamını almak üzere Kore'ye dönmüştür Amacı amcasının şirketini batırmaktır Ama tam hedefine ulaşacakken kalp sorunu baş gösterir. Mucizevi olarak ölüm tehlikesi ile hastaneye yatırıldığı gün uygun bir kalp bulunur. Ancak nakilden sonra hayatı değişecektir. Nakil olunan kalp ise Kim Soon Jung'un nişanlisı Dong wook'a ait. O yüzden Min Ho da sekretere karşı farklı şeyler hissetmeye başlar ve onun sayesinde buz kesilmiş kalbi yumuşar.


doktorora değişiklikleri anlattığında bunun aşk olduğunu söylemesiyle verdiği tepki ne kadar inkar etsede oldu bi kere :) 


nakilden sonra bi diğer tatlı değişimi :)







Kendini her zaman Soon Jung ' un yanında bulunca ne olduğunu anlamaya çalışırken inkar etme çabaları :)



Ve Min Ho da aşık olduğunu anlayınca kendinin mi yoksa Dong Wook'un mu Soon Jung'a aşık olduğunu anlamıyor :) 




Ve artık hislerinden emin olur aşkının sonuna kadar arkasından gider her ne kadar soon jung soğuk ve istemiyo gibi dursada bırakmaz 




Herşey düzeldi derken kızımız kalp nakli olayını öğreniyo ve duygularından emin olmak için bi süre görüşmek istemiyo bu sırada min ho her gün kapısına çiçekler bıraktı orda ben ölü ben pert :)



Durumlar böyle ilerlerken bi yandanda şirketi kurtarmak ister ve toplantılarda herkesi morartırken takındığı ruh hali ve mimikler çok tatlıydı :)




falling for innocence ost'ları 



















4 yorum:

  1. minho yaa benim aşkımm resimlerini görünce dahada duygulandımm :) blogun çok renkli beğendim umarım devamı gelir :)

    YanıtlaSil
  2. Jung Kyung Ho'yu ilk Smile u da izlemiştim, çok sempatik, içten rolü güzel aktarmıştı. Sonra Cruel City'de Aman Tanrııııııııım!!! dedirtti, ters köşe, rolü cuk diye oturmuştu. Ardından Falling 4 innocence halini görünce oyunculuğu vaww vaww dedirtiyor, söylenecek söz yok ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle özellikle bu dizide bambaşkaydı 2 kere izledim hala bıkmadım çok tatlı hareketleri 😃

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...