22 Mar 2016

hello monster konusu


Adı: Remember You / Hello Monster 
Yönetmen: No Sang-Hoon 
Yazar: Kwon Ki-Young 
Kanal: KBS2 
Bölüm Sayısı: 16 
Ülke: Güney Kore





Seo In-Guk - Lee Hyun


suç psikolojisi üzerine eğitim almış olan bir suç profilcisi olan Lee Hyun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, New York'ta bir suç soruşturmasında danışman olarak görev aldıktan sonra Kore'ye Özel Suç Soruşturma ekibine katılmak için geri döner. O, suç mahallini analiz etmekte yeteneklidir ve sadece tek bir bakışla bir kişinin profilini çıkarabilmektedir. Zor bir hayat yaşamıştır ve hatırlamak istemediği anıları unutmuştur fakat Kore ye dönmesiyle gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.






Jang Na-Ra - Cha Ji-An




 Merkez Polis Teşkilatı'nın Özel Soruşturma ekibinin sorumlusunu olan Cha Ji-An karakterini canlandırmaktadır. Onun fantezi görünümü ile belirlediği hedef, seçtiği kariyer ile kesinlikle uyuşmamaktadır.tek başına bi hayat yaşamaktadır ve tek isteği babasının suçsuz olduğunu kanıtlamaktır. kendisi sapıklık nasıl işe yarar adlı eser.








Park Bo-Gum - Jung Sun-Ho




avukat olan Jung Sun-Ho karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, güçlü bir savunmacıdır. Ancak müvekkilleri acımasız insanlardır. Çok nadiren de olsa bazen güçsüz suçlulara ve mahkumlara da danışmanlık yapmaktadır. sırlarla dolu bir adam ve ne kızabildiğim nede hak verdiğim bi karakter oldu ama tatlılıkta zirve kendisi :)







Choi Won-Young - Lee Joon-Ho


dizide, Kore'deki adli tıp takımlarının laboratuarlarının çeşitli kimyasallarını kullanmada ve tüm makinelerin yönetiminde uzmanlaşmış olan yurtdışı kaynaklı bir şirkettin bilim adamı Lee Joon-Ho karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, emniyetle olan bağlantısı sayesinde özel delillere ve devam eden tüm suç soruşturmalarını görebilecek bir konumdadır.son derece tuhaf biridir. Çünkü, herhangi bir aileye veya arkadaşa sahip değildir ve her zaman gizemli bir yapıya sahiptir.





D.O

Kesinlikle diziyi izleme sebebimdi harika bi rol yeteneğine sahip gizemli havasıyla sizi diziye bağlayacak hapishanede yatan ve seri cinayetlerden aranan bir suçludur herşey onun yalnızlığı ve hayata geliş amacını sorgulamasıyla başlar













4 yorum:

  1. D.O. hep psikoloik rollerde görüyorum ama ciddiden hakkını veriyor, its ok its love da da çok iyidi ;)
    Güzel bir diziydi, heyecanla izlemiştim, sen de çok güzel yansıtmışsın, ellerine sağlık! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler beğenmene sevindim :) D.O. efsane gerçektende beni diziye bağlayan en büyük etkendi :)

      Sil
  2. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca bir de çekiliş var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...