4 Ağu 2015

ek villain konusu

Nefret, Nefreti Yok Edemez Sadece AŞK Onu Yok Edebilir..

TÜR  : Romantik, Aksiyon
YÖNETMEN :  Mohit suri
SÜRE  : 130 DK
IMBD : 9,3/10


OYUNCULAR
Sidharth Malhotra - Guru
Sharaddha Kapoor - Aisha
Ritesih Deshmukh- Rakesh

aşk filmi deyince bende devreler zaten yanıyo bide böylesi olunca ben bert tabi :) Fazla yorum yapmıycam ama izlemeyen çok şey kaçırır diyorum benim favori iki filmim diğerini sona saklıyorum sır olsunnn :)



KONUSU : 

Film Gurunun sevgilisi Aisha'nın seri katil tarafından öldürülmesiyle başlıyo  geçmiş ve gelecek sahneleri olan bi film guru katili bumaya çalışırken Aisha ile olanları hep hatırlayacak ve anlatılacak.








Guru tek başına büyümüştür ve ailesi gözünün önünde öldürülmüştür. o günden sonra soğuk kanlı ve mafya için çalışan biridir.















Aisha ise cana yakın sıcak kanlı ve yardımsever bi kızdır birgün karakoldayken Guru'yu görür ve ondan bir yardım ister. yaşlı ve kavuşamamış iki çifti bir araya getirip evlenmelerine yardım etmesini ister.






önceleri guru ne kadar istemesede Aisha peşini bırakmaz ve Guruda yardım eder daha sonrasında Guru, Aisha' yı tanıdıkça çok sever ve ikisi vazgeçilmez bi aşkın ortasında bulur kendisini.







Aisha sevgisi ve sıcak kalbiyle Guru'nun kalbini yumuşatmıştır Guru ise Aisha nın yanında olmuş yardım etmiştir. Ancak Aisha hasta ve öleceğini düşündüğü için uzak durmak ister.






 Buna rağmen Guru onunla olur ve ölmeden önce yapmak istediklerini yaparlar sevgi güçlendikce Aisha hastalığını bir şekilde yener ve Tam Guruyla herşey yoluna girecekken Rakesh olayı bambaşka bir yere taşır.


                                     






Rakesh karısını çok seven bir adamdır ve ona karşı kendisini yetersiz görür ve hırsını başka kadınları öldürmekte bulur ama Guru olayları çözmeye çalışacaktır. 









Aralarındaki bağ ve aşk çok güçlü olduğu için yada insan hayatı bu kadar basitmi derken ağlamaktan helak oldum :) eminim sizde çok beğeneceksiniz şiddetle tavsiye edilir...




                                                  İyi seyirler





3 yorum:

  1. Izlediyim en güzel fillm izlemeyen çok şey kaçırır :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım etkisinden uzun süre kurtulamamıştım

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...