24 Ağu 2015

A Werewolf Boy Konusu


Ülke: Güney Kore 
Dil: Korece 
Tür: Dram, Fantastik  
Yönetmen: Jo Sung-hee  
Senaryo:J o Sung-hee  
Yayınlanma Tarihi: 31 / 10 / 2012 


Oyuncular: 
Song Joong- ki 
Park Bo-yeong
Yoo Yeon-seok 
Jang Young-nam
 Kim Hyang-ki



KONUSU


Akciğer hastası olan bo-yeong hastalığı için ailesi ile birlikte kırsal bi kasabada yaşamaya başlarlar. Geceleri farklı şeyler olduğunu hisseden bo-yeong
korkusunu yenerek dışarı çıkar ve hayatında hiç karşılaşmadığı bişeyle karşılaşır. görünüşü tamamen insan olsada davranışıyla köpeğe benzemektedir. 


önce korkan bo-yeong daha sonra yaklaşır ve eve alır konuşmayı bile bilmeyen yabani Joong- ki'a bakar yemek yemesini giyinmesini, konuşmayı yazmayı ve daha birsürü şeyi gösterir.













birlikte zaman geçirdikce aralarında duygusal bir bağ oluşur özellikle kızımız her doğru yaptığında başını okşar ve bunu yapması Joong- ki için alışkanlık haline gelmiştir. 


Herşey güzel giderken Joong- ki kızımıza karşı fazla korumacı olur ve bazen köpek iç güdüleriyle çevreyi korkutur bunun üzerine diğerlerinin ona zarar vermesinden korkan kızımız korumak için onu bırakır ve bi mektupla onu beklemesini yazar.



Yıllar sonra yaşananlar ise kimsenin tahmin edemeyeceği şekildedir. 


Çok anlamlı bir filmdi özellikle joong-ki'nin oyunculuğu harika fantastik bi yapım ve ben filme tek kelimeyle bayıldım eminim sizde izledikten sonra etkisinden kurtulamayacaksınız. Bana göre bu filmin tek anlamı sadakat olmuş bu günlerde türüne en az rastladığımız şey belkide bu yüzden film bu kadar etkilidir.



4 yorum:

  1. Nice Guy'da bayılmıştım Joong Ki'ye. Bu tarz ilginç konulu filmleri ayrı bir severim. En yakın zamanda izleyeceğim (:
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum, bana da beklerim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o dizide çok güzeldi :) bakıyorum canım bende :)

      Sil
  2. blog keşif etkiliğinden geldim sizi buldum takibe aldım beklerim :D http://blogbakkali.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takibinizi göremedim ama bakıyorum bende :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...