20 Tem 2015

sivilce izleri ve çıkmasını önlemek için

İster kız olsun ister erkek sivilce özellikle ergenlik çağında ve daha sonrasında izleri ile başımızın belası sonuçta kişi için yüz önemlidir ve piskolojik olarakta insanı yıpratır. Bende aynı şekilde çok rahatsızdım bi ara ne olursa olsun deniyodum ama bilinçsizce herşeyi sürdükce vücut dengemi daha fazla bozduğumu hissettim doğal yağlara herzaman ilgim vardı ve biraz araştırma sonunda çözümü buldum bende işe yaradı ve fazlasıyla düzelme oluştu sizlerlede paylaşmak istedim : 

Kantaron yağı
Çay ağacı yağı
Aktarlardan kolaylıkla temin edebilirsiniz ve fiyat olarak gayet uygun nasıl kullanacağınıza gelecek olursak :




gece yatmadan önce temizlemiş ve  toniklediğimiz yüzümüze her ikisinden 1'er damla alarak ellerimizle tampon yapar gibi sürebilirsiniz daha sonrasında yatın ve sabah kalktığınızda yüzünüzü yıkayın







1 haftada düzelmeyi göreceksiniz bırakmaz ve 1 ay boyunca kullanırsanız tamamen yüzünüz düzelecektir Bende fazlasıyla işe yaradı umarım sizin içinde faydalı olur :) 

Yağlar hakkında ayrıntılı bilgi vermemi isterseniz yorum bıraka bilirsiniz eğer yararlı olduysa yorum bırakmayı ve abone olmayı unutmayın :)

4 yorum:

  1. 30 yaşındayım ve şuan bunumda kocaman bir sivilce var. Hemen deniyorum :) blogunuz pek güzel ben de beklerim bloguma :)

    http://haticesenstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eminim işe yarar çok olumlu tepki aldım :) teşekkürler bakıyorum bende

      Sil
  2. 👍👍👍 Okurkiz.wordpress.com

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...