5 Tem 2015

City hunter Kore dizisi Konusu


City hunter/ şehir avcısı konu itibariyle her ne kadar polisiye gibide dursa romantik bir dizi  her kore sever gibi bende lee min ho için araştırma yaparken buldum ve hemen izlemeye başladım Bana göre dizilerde sevipte sevmemiş hiç ilgi duymuyomuş gibi yapan

 daha sonrada aşkı için herşeyi göze alan erkek daha bi çekici sizde böyle düşünüyosanız bu dizi tam size göre minozlar çoktaan izlemiştir ama izlemeyen varsa hemenn izlesin kaçmaz bi dizi 20 bölümü 2 günde bitirmiş her zamanki gbi bitince kendi aşkımmış gibi boşluk yaşamıştım :) 


Oyuncular:
Lee Min-ho 이민호 as Lee Yoon Sung 
Park Min-yeong 박민영 as Kim Na Na
Lee Jun Hyuk/이준혁 as Kim Young Joo
Kim Sang Joong/김상중
Kwang Soo (광수)
Goo Hara (구하라) as Choi Da Hye
Lee Hyo-jeong (이효정)
Cheon Ho Jin / 천호진 
Hwang Seon-hee (황선희)
Kim Sang-ho (김상호) 
Yang Jin-Seong (양진성)


Genel konusu 

26 Yıl önce Kore'nin savaş tehlikesinde olduğu dönemde 20 asker Kuzey Sınırına yakın olan Nampo Limanına gönderilir.20 askere bir süikast düzenlenir ve 19'u vatanları tarafından ihanete uğrayıp ölürler.Ordan tek sağ çıkan kişi Lee Yoon Sung (Lee Min Ho)'un babasının en yakın arkadaşı Lee Jin Pyo'dur.Jin Pyo Yoon Sung'u daha bir aylıkken kaçırıp babasının ve ihanete uğrayan diğer 19 askerin intikamını alması için tüm dövüş sanatlarını ayrıca mükemmel derecede silah kullanmasını öğreterek yetiştirir.Yoon Sung 17 yaşındayken gerçek babasınında içinde bulunduğu 19 askerin vatanları tarafından ihanete uğrayıp öldüklerini öğrenir.O günden sonra bu süikasti düzenleten 5 devlet büyüğünden intikam alıp onların pis işlerini ortaya çıkarıcağına dair yemin eder.Yıllar sonra Kore'ye dönen Yoon Sung artık bilgisayar teknolojisi alanında uzmandır ve Choong Wa Dae'de (Kore'nın FBI'ı gibi birşey) çalışmaya başlar,artık tek bir amacı vardır o 5 kişiden intikam almak ve bu intikamın içerisinde aşık olduğu kim na na yı koruya bilmektir.

KARAKTERLER


  
Lee min ho ( Lee Yoon Sung ) Çocukluğu silahların arasında geçmiş 17 yaşında ise gerçek babasının ihanete uğrayıp öldürüldüğünü öğrenmiştir. O günden mükemmel bir insan olup intikam almak için yemin etmiştir. onu büyüten babasının tersi olarak intikamın insan öldürmek değil onların değer verdikleri sahtekarlıkla kurdukları düzeni bozmaktır. içten içe iyi kalpli korumacı ve adaletli biridir ve sonuna kadar bu şekilde davranacak.



 Kim nana 7 yaşında annesini bir kazada kaybetmiştir babası ise 10 yıldan beri yoğun bakımdadır. Babasının hastahane masraflarını ödemek için birçok iş yapmaktadır. Sonunda şans nananın yüzüne güler ve Choong Wa Dae'de başkanın koruması olmayı beklerken başkanın kızının koruması olarak çalışmaya başlar buna ek olarak Yoon Sung'un şöförlüğünüde yapacaktır.  kişilik olarak hep yalnız büyümüş ve sorunlarıyla mücadele etmiş bi karakter lee min ho nun ona karşı olan ilgisi ve yanında olması nana'nın alışması ve sevmesine sebep olacak 









lee Joon Hyuk - Kim Young Joo
Seul savcısıdır yakışıklılığı ve başarısıyla dikkat çekmektedir. Bakanların gizli pis işlerini ortaya çıkarmak istemektedir. Şehir avcıdı ortaya çıkınca onu yakalama görevi Young Joo'ya kalır.Savcımız aşk üçgeninin diğer üyesi.
















3 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...