5 Tem 2015

blood konusu


OYUNCULARI
KONUSU 

Ahn Jae Hyun, annesi ve babası vampir olduğu için saf kan bir vampirdir. Ebebeynleri enjekte yoluyla bir virüs yüzünden vampir olmuşlardır.Ailesi, birlikte çalıştıkları diğer envampirlerin kötü planlarına karşı çıkarlar ve bu yüzden ilk önce babası öldürür; öldürme emrini de veren baasının en yakın arkadaşıdır.



 Ahn Jae Hyun ve annesi, bu olay sırasında kaçarak canlarını kurtarırlar.Annesi, ogluna zarar gelmemesi için kimsenin olmadığı kucuk bi kasabada dışarı bile çok çıkmasını istemeden  büyütür Ahn Jae Hyun'u; eğitimini evde alır, doğru düzgün dışarı çıkmasına izin verilmez ve babası hakkında bilgisi yoktur.Bir de sürekli içmesi gereken ilaçları vardır. 




Annesi pek istemese de Ahn Jae Hyun, kitap alma bahanesiyle evden ayrılır ama annesinin defalarca uyarmasına rağmen ilacını içmez, okyanusa atar.Kitap almaya gittiğinde bir kızın kendini yaralaması sonucu ne olduğunun farkına varır; daha isyankar bir hale gelir.Kavgaya karışır ve  kendinden yaşça büyük birkaç adamı yaralar.Tabi bu davranışları diğer enjekte vampirlerin dikkatini çekmiştir.Diğer enjekte vampirler Ahn Jae Hyun ve annesinin yaşadığı evi bulurlar ve annesini öldürürler. 



 Ahn Jae Hyun, annesinin son anda açtığı ışık sayesinde kurtulmuştur.Yıllar geçmiştir ve Ahn Jae Hyun, artık bir doktordur; bir vampir doktor..



Doktor olarak gittiği hastahanede hem intikamı için araştırmalar yapar ayrıca içtiği ilaç sayesinde ameliyatlara girebilir iradesi diğer vampirlere göre daha fazladır onu farklı kılan daha önce hiç insan kanı içmesi






hastanede ona zıt giden yoo ri ta  ile kısa zaman sonra yakinlasirlar ve oglan yıllar once kurtardıgi kızın o olduğunu öğrenir kızda hatırlamadigi kurtarıcısini ilk aşkı olarak benimsemiştir. 








Hastahanede farklı olaylar olur Kızda vampir olduğunu öğrenir ve kötü niyetli vampirlerle savaşmaya başlarlar 







sonunu pek sevmesemde izlerken duygulandığım bi dizi farklı konuları Seviyorsanız bu dizi size göre ayrıca oglan gercektede o kadar beyaz ki vampir rolü tam ona göre olmuş :)






5 yorum:

  1. Şu en sondaki gözlüklü sahne efsane :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gerçi o şekilde bile karizma o ayrı :)

      Sil
  2. Türkçe altyazısı olmayan bölümlerin çevirisini yapıyorum.
    http://altyazi.org/sub/m/49424/Blood.html
    adresinden takip edebilirsiniz.
    @ssniper

    YanıtlaSil
  3. İzlememiştim baya spoiler vermişsin...

    YanıtlaSil
  4. Valla dizinij özetini okudum resmen. Böyle mi yazılır Allah aşkına.bi konusuna yorumuna bakiyim dedim. Resmen spoi yedim.madem bu kadar detayına gitcen insan haber verir...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...